Need bantuan 1 yuta. Rubles / Mangga kita manggon sasi iki / ibu apa 2 proyek

1. Hello! Aku kudu ngomong aku ora ngerti carane takon, aku bakal Brief. Ya, lan aku ora takon apa-apa tau. Lan tho aku ora pracaya ing apa wong panjaluk kanggo pesen kuwi, lan yèn mangkono, banjur unit iki. Aku ora kanggo sing ora Count. Cukup aku wanted kanggo nyoba a sethitik kanggo piye wae mbongkar.

Ing urip, iku nguripake metu sing ana kamungkinan kanggo njaluk proyek. Ora ono kanggo njupuk, lan kapasitas fisik ora akeh banget lan ngidini. Depresi kanggo akèh taun strangles. Masalah kulawarga, lan umume bingung ing kauripan pribadiné. Umumé, output mung bisa ndeleng siji - iku liwat iki karo sapisan lan kanggo kabeh.

Nyoba kanggo dumunung akun taun kepungkur, nanging ora bisa, pil wis ora mbantu. Ya kaya aku ora bakal nerangake, aku wong pribadi. Ing wektu iki, aku milih cara sing beda sing manawa kanggo kula nglalu. Mung kene iku badhe ora mung nglakoni lan medeni. Sadurungé ing PAUD aku takon aku "kok wong ngurangi urip dhewe?".

Wong ora supaya amarga saka stupidity, utawa ing rush. Lan wong sing ora dadi, mesthi ora urip apik, lan ora spontan. Aku arep manggon, nanging ora kaya saiki. Kathah gumantung ing dhuwit. Ing kasus, yen dhuwit kanggo panguburan, aku wis padha ora kathah. Wiwit native bakal hard kanggo kula badhé, saka titik financial tampilan.

Mulane, sadurunge seda disusun kanggo wong-wong mau marga saka Aku tanpa "celonone" ora ninggalake. Ya, kathah, lan ora perlu. Sederek saka wong sing bisa teka tangi, etc. bisa diitung karo driji saka tangan siji. Oh uga. Aku pikir yen aku 1 yuta. Rubles, aku bisa babagan mau kanggo 5 taun kabeh.

Nanging masalah liyane piye wae bakal slamet ya. Alesan utama iku lack dhuwit. Inggih, kaya luwih cendhek, nanging piye wae durung kelakon. Apa aku mung panginten sing aku wis ditulis? rincian Bank ora ninggalake, amarga wektu sing cendhak banget. Dumadakan tenan wong nemtokaken kanggo, nanging dhuwit ing coffin aku mesthi ora bakal needed.

Lan akun bank kanggo mriksa ora ana sing sawise pati. Iku mung ditutup. Jumlah kebak apa ana, aku cashed lan ninggalake barang pribadi. Dadi mung ninggalake e-mail: 333-502@mail.ru kanggo komunikasi. Yen sampeyan ora njawab artine aku ora maneh kudu lan bantuan ora needed. Miturut cara, jenengku Nick. Matur nuwun kanggo ngrungokake. Good luck.

2. Hello. Aku 35 taun, college sinau, makarya, ana abang, putri 5 taun. Aku mengkono freelance, nanging sing ora cukup, Bryansk operasi normal ana, nanging wingi nemu panggonan ing Diposaken master saka peralatan komputer. Aku pengin bisa lan ora. Saiki nangis iki saka jantung kanggo bantuan rama siji.

Aku nyuwun bantuan, nanging sing bisa. We kudu terus ing putri dheweke sasi nganti payday pisanan. Nalika sampeyan bisa ndeleng Aku ora njagong ngubengi lan nyoba kanggo nglakoni sing paling aku bisa. Aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo pitulungan sembarang bisa. Yandex dhuwit 410013346940882 (diverifikasi), map (Post Bank) 2200 7702 1065 7294. Sampeyan perlu kanggo mbayar Taman, komunal, tuku produk. Umumé kahanan angel, sanadyan ora dawa bakal punika.

3.  Mangga bantuan kula manggon ing paling sasi iki. Aku randha, aku duwe gaji sepuluh ewu. Punika ing dhuwit iki manggon telung: aku, putri lan bayi. Lan malah saka dhuwit lan enem ewu mbayar kredit. Saiki sampeyan ngerti kok aku takon bantuan. Me apa-apa bakal kanggo rasa seneng.

Punika peta Bank 5469.1000.1202.7489. lan saiki telpon 8-960-730-19-48. Aku nyuwun nanggapi kanggo wong apik. Aku pancene kudu bantuan. Aku beg sampeyan kantun layangku, aku nulis kanggo kaping papat, nanging padha ora nerbitaké. Mugi aku wis ora ngiwa, lan aku pracaya ing kaluhuran ing.

4. Ing sawetara kahanan iku lan liyane angel, nanging yen ora angel kanggo dadi kertu sing bisa, aku bakal bungah jumlah sembarang. Telu mau sing manggen karo ibu lan adhiné, bapak Trucker, ora dhuwit sing ora menehi, kang njupuk saka kita bisnis. Sing ngomong sampeyan sethitik liyane kanggo nyuwun dhuwit, nanging aku mung pengin bantuan ibu.

Dheweke wis nggarap 2 makalah sing wis urip, kadang lagi wae cukup kanggo mangan. Mangga yen ora angel ora dhaftar kertu 4276161032375189 sing bisa. Mugi kasunyatan sing ana wong apik.

Dadi kanggo 4 taun, parole lan cocok kanggo bakal dirilis perlu kanggo mbayar pratelan 150,000

Aku isin kanggo nulis kene, nanging aku ora duwe pilihan lan gaweyan! wong apik, bojoku perang ing Chechnya, wis Anugrah, wong jujur lan apik, kang mbantu wong, nganti wong tak menyang panggonan penjara. Piyambakipun njabat kanggo 4 taun, parole lan cocok kanggo bakal dirilis perlu kanggo mbayar ngaku 150 ewu.
Aku duwe jenis dhuwit ora, nyumerepi telung silihan, siji 150 ewu, 50 ewu liyane, ing pihak 20,000. Aku bisa piyambak, gaji iku 20,000, lan dhuwit ngginakaken ing pengacara lan kanggo silihan. Aku wis tau ditulis kene ora, dheweke bakal wis mbantu, kabeh yen bojoku ana ing ngarep. Akèh kita karo bilai kuwi, apa maneh nalika dheweke lenggah, awit, dheweke diwenehi 6 taun. Bantuan sing saka bisa, aku ora duwe sapa nyuwun bantuan, yen ora materially, paling ngomong apa apa. 89301217405. Iki nomer, jenengku Catherine.

05.09.2018 10:14:34

Похожие просьбы

Что должно делать государство чтобы народ богател

Результаты голосования →